Boxpaleti de plastic

Boxpaleti de plastic sunt folositi pentru depozitarea diverselor produse, cei perforati sunt utile pentru depozitare in spatii refrigerate si congelate.

Cei cu peretii plini sunt folositi in general la depozitarea marfurilor marunte sau care nu necesita ventilatie.

Materialul folosit la fabricarea boxpaletilor este in functie de domeniul de utilizare si de regimul de temperatura la care va fi supus marfa depozitata.

Este astfel conceput ca sa poata fi usor manevrat cu posibilitate de suprapunere , fara a se rasturna si a se putea spala cat mai usor.

Sunt concepute o varietate mare de accesorizari, in vederea utilizarii in mai multe domenii de activitate, cum ar fi: roti , capac de inchidere, talpa detasabila pentru a fi inlocuit in cazul cand se uzeaza, porteticheta, robinet de golire, sistem de sigilare unde este cazul etc.

Prin utilizarea boxpaletilor se pot reduce costurile de depozitare si manipulare, utilizand spatiul maxim, se pot aseza unul peste celalalt pana la max 2000 Kg. Modul de colectare, depozitare si transport este un lucru esential in mentinerea prospetimii alimentelor, mai ales a fructelor si a legumelor.

Boxpaletii se utilizeaza frecvent in industria alimentara pentru depozitarea in timpul transportului catre punctele de colectare sau de ditribuire. Boxpaletii pentru alimente sunt fabricate din material de prima generatie, non-toxica din punct de vedere alimentar si rezistente la agentii chimici. Datorita peretilor netezi si a formei interioare protejeaza continutul si sunt usor de curatat. Boxpaletii utilizati in industria alimentara se pot incarca cu aproximativ 500 kg.

Galerie foto