Sisteme de rafturi

Sistemele de rafturi se utilizeaza intr-un domeniu larg de sarcini, iar cu alegerea elementelor potrivite putem oferta sistemul cel mai economic pentru necesitatea de depozitare a fiecarui tip de client . Sistemele de rafturi sunt estetice, solide, la un pret convenabil.

Aceste sisteme de depozitare se incadreaza in grupa sistemelor statice, fiind dimensionate static, iar materialele depozitate nu se misca in sistem in mod automat.

Tehnologistica comercializeaza urmatoarele sisteme de rafturi:

RAFTURI PENTRU PALETI

Rafturile pentru paleti sunt destinate depozitarii standardizate a diferitelor tipuri de paleti si reprezinta cea mai utilizata solutie pentru cresterea capacitatii de depozitare prin utilizarea spatiului pe verticala.

RAFTURI IN CONSOLA

Rafturi in consola – cantilever se preteaza la depozitarea profilelor de otel, a tevilor, placilor din material lemnos sau a foilor metalice.

RAFTURI DRIVE IN

Sistem de rafturi DRIVE IN are avantajul de a mari densitatea de depozitare a paletilor prin eliminarea culoarelor de acces laterale, stivuitoarele actionand chiar in spatiul destinat depozitarii propriu-zise, capacitatea de depozitare crescand cu pana la 80%.