Paleti din plastic

Paletii din plastic sunt unealta ideala in sistemele moderne de logistica. Cu o greutate redusa , constructie robusta si rezistenta la agentii chimici, la inghet, caldura si radiatii UV , acestea fiind doar cateva avantaje fata de paletii clasici din lemn. Europaletii sunt de inalta calitate, ofera o siguranta sporita si o durata de viata lunga, asigurand un raport calitate-pret foarte bun in vederea transportului si depozitarii.

Pot fi folositi la temperaturi variind de la -30°C pana la +60°C si au o rezistenta ridicata la mediile chimice. Spre deosebire de paletii de lemn sunt rezistenti la umiditate si nu favorizeaza cresterea de microorganisme sau insecte.

Dimensiunile sunt gandite astfel incat sa optimizeze folosirea lor in camioane, containere si depozite si pentru a permite folosirea lor in sectiile de productie. Sunt categorisite in paleti industriali si alimentari, in functie de materialul din care sunt fabricati.

Cei alimentari sunt turnati din material de prima generatie, sunt non-toxici, iar cei industriali sunt fabricati din material reciclat, acestia se produc in gama mare de rezistenta;

  • la greutate statica
  • la greutate dinamica
  • greutatea depozitata in raft

Europaletii de plastic sunt usor de stivuit si ating capacitati ideale de transport.

Galerie foto